İstanbul Gündemi

Gaziosmanpaşa’da Halk Meclisi Toplantıları başladı

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Ekim 2022 Pazartesi 12:44

İlçedeki 16 mahallenin tamamında yapmayı planladığı Halk Meclisi Toplantıları, Karadeniz Mahallesi ile başladı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, toplantı öncesi ekibiyle birlikte mahalleyi gezerek, incelemelerde bulundu. Ardından Karadeniz Mahallesi Kapalı Pazar Alanı’nda gerçekleştirilen toplantıya; Başkan Usta, başkan yardımcıları ve birim müdürlerinin yanı sıra Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü, İlçe Sağlık Müdürlüğü, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğü, Müftülük, Telekom, PTT, İGDAŞ, İSKİ ve BEDAŞ temsilcileri, muhtar ve mahalle sakinleri katıldı.

Vatandaşın önerilerini ve taleplerini dinledi

Başkan Usta, mahallede devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgiler vererek, vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinledi. Birçok konuda merak ettiklerini doğrudan konunun muhataplarına iletme fırsatı bulan vatandaşlar, birim yetkilileri tarafından ayrıntılı olarak bilgilendirildi. Talepleri, ilgili kurumlarla birlikte en kısa sürede ele alarak, titizlikle çözüme kavuşturacaklarını belirten Başkan Usta, toplantıya katılarak duyarlılık gösteren mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi