İstanbul Gündemi

Küçükçekmece Belediyesi’nden sağlıklı yaşamak isteyenlere müjde!

Küçükçekmece Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte sağlıklı ve zinde bir yaşamı teşvik etmek için sporu açık havaya taşıdı. İlçenin 5 farklı noktasında alanında uzman spor eğitmenleri tarafından yaptırılan sabah sporlarına her yaş grubundan yetişkinler, yaş, cinsiyet ve kayıt şartı olmaksızın başvurabiliyor.
Küçükçekmece Belediyesi’nden sağlıklı yaşamak isteyenlere müjde!
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Mayıs 2023 Salı 13:27

Kent sakinlerinin sporla iç içe bir yaşam sürmelerini sağlamak amacıyla gerçekleştirilen sabah sporları, Küçükçekmece Göl Kenarı, Halkalı Çamlık, İnönü SSK Hastanesi Yanı, Atakent 3. Etap Yürüyüş ve Spor Alanı ile Cennet Meydan’da düzenleniyor. Salı, Çarşamba, Perşembe ve Cuma günleri gerçekleştirilen sabah sporları 08.00-10.00 saatleri arasında yapılıyor.

5 AYRI NOKTADA BAŞLADI

Sabah sporlarında Küçükçekmeceliler, 2 saat boyunca, uzman bir antrenör eşliğinde spor ve egzersiz hareketleri yaparak temel spor bilinci kazanıyor. Sabah sporları yaz sonuna dek devam edecek.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi