İstanbul Gündemi

Beşiktaş’ta renkli Kelebek Festivali

Beşiktaş Belediyesi, Uluslararası Rotary 2420. Bölge Rotaract Temsilciliği iş birliğiyle Dilek Sabancı Parkı’nda bu sene 13’üncüsü gerçekleştirilen Kelebek Festivali düzenledi.
Beşiktaş’ta renkli Kelebek Festivali
Haberler / Yerel Yönetimler
5 Haziran 2023 Pazartesi 11:35

Dezavantajlı gençlerin daima yanında olduğunu belirten Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat onların hayatın her alanında yer alması ve üretime katılabilmesi konusunda çalışmalar yaptıklarını söyledi.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR DA KATILDI

Beşiktaş’ta 2008 yılından itibaren düzenlenen ve dezavantajlı grupları bir araya getirerek eğlenceli aktiviteler gerçekleştirilen Kelebek Festivali bu yıl da Beşiktaş Belediyesi ev sahipliğinde Dilek Sabancı Parkı’nda yoğun katılımla gerçekleşti. Dezavantajlı gruptaki çocukların gönüllerince eğlendiği etkinliğe bu yıl Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen depremzede çocuklar ve aileleri de katıldı. ‘’Kozaları Yırtıp Uçma Zamanı’’ sloganıyla düzenlenen festivalde dezavantajlı bireyler ve çocuklar doyasıya eğlendi.

BİRBİRİNDEN RENKLİ ETİKİNLİKLERE SAHNE OLDU

Sahne gösterileri, sanat ve el işi atölyeleri, müzik, dans, eğlenceli oyunlar ve birbirinden farklı aktivitelerle eğlenen çocuklar, bu yıl 6 Şubat Kahramanmaraş merkez üssü depreminden etkilenen arkadaşlarıyla festivali kutladı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi