İstanbul Gündemi

BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal’dan ‘Dolar’ mesajı!

İş Dünyası Konfederasyonu (BİRKONFED) Genel Başkanı Osman Ünsal, son günlerde yeniden artma eğilimine giren Dolar ve Türkiye’nin ekonomik durumuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.
BİRKONFED Genel Başkanı Osman Ünsal’dan ‘Dolar’ mesajı!
Haberler / Ekonomi
8 Haziran 2023 Perşembe 12:39

Hükümetin ekonomi politikasını eleştiren Osman Ünsal, “Bu tabloda kazanan Londra, kaybeden milletimiz olacak” dedi.

İŞTE ÜNSAL’IN O PAYLAŞIMI: 

“Dolar'ın yükselmesi şaşırtıcı değil. Seçim öncesi döviz baskılandığı için 19 TL bandında gidip geliyordu. Merkez doların önünü açtı ve gerçek piyasa değerine doğru çıkıyor.

Bundan sonrası belli; Dolar, gerçek piyasa değerini bulana kadar yükselecek. Sonra faiz arttırımına gidilecek. Bu tabloda kazanan Londra, Kaybeden milletimiz olacak. CHP'nin ekonomi politikasından ne farkınız kaldı? CHP ön kapıdan Londra'ya gideceğim dediği için kaybetti. Ak Parti de arka kapıdan Londra'ya gitmiş oldu. Yeni ekonomi modeli diyerek millete ağır bedeller ödetip, tekrar borç ve faiz politikasına geri dönmek kısa vadede çözüm gibi görünse de, orta ve uzun vadede ülkeyi daha da fakirleştirecektir. Türkiye istikrar zemininden giderek uzaklaşıyor.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi