İstanbul Gündemi

Burak Yılmaz Milli Takımı bıraktı

Player yükleniyor...
Haberler / Spor
25 Mart 2022 Cuma 14:20

2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Play-Off Yarı Final maçının 85. dakikasında kaçırdı penaltıyla büyük üzüntü yaşayan tecrübeli futbolcu, karşılaşmanın ardından flaş bir açıklama yaptı.

“Bu formayı şerefle, namusla taşıdığımı düşünüyorum”

Duygusal anlar yaşayan Burak Yılmaz, “Aslında maça iyi başlayamadık, Portekiz çok iyi başladı maça. Sonradan kendimize güvenmeye başlayınca pozisyon da gol de geldi. Penaltıyı da atsam 2-2 olacaktı. O zaman Portekiz için zorlaşabilirdi. Penaltıyı atamadım. Nasıl atamadım hâlâ şoktayım. Penaltı olduğunda ‘kesin gol, 2-2’ dedim ve ondan sonrasını düşünmeye başladım. Kaçırınca hayal kırıklığı oldu. Özür dilerim. Bu penaltıyı ömrüm boyunca her gece rüyamda atacağım herhalde. Milli Takım kariyerime son noktayı koyuyorum. Böyle bir maçtan sonra bırakmak istemezdim ama bunun doğru olduğunu düşünüyorum. Bu formayı şerefle, namusla taşıdığımı düşünüyorum. Hocalarıma teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi