İstanbul Gündemi

Büyükçekmece Belediyesi Çocuk Parklarını Yeniliyor

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
22 Eylül 2017 Cuma 14:55

Büyükçekmece Belediyesi, çocuk oyun parklarını güvenli, estetik ve fonksiyonel oyun aletleriyle yenilemeye devam ediyor. Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, "çocukların daha sağlıklı ve güvenli ortamda vakit geçirebilmeleri için yenileme çalışmalarına yaz, kış demeden devam ediyoruz. Yaz sezonunun ardından hepsini elden geçiriyoruz´´ dedi.

Çocukların daha sağlıklı ortamda vakit geçirebilmesi adına Büyükçekmece Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklarda yenileme çalışmalarına devam ediyor. Belediye, oyun alalarında bulunan oyun grubu ve peyzaj çalışmaları, parkların etrafının güvenliği için demir ferforjelerin yapılması veya mevcut ferforjelerin yenilenmesi, parkın içinde bulunan çöp kovası, bank, elektrik direği gibi donanım elemanlarının yenilenmesi çalışmalarını yürütüyor.  

Daha modern ve güvenilir parklar için

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün şöyle konuştu: "Bütün gün okulda ya da evde enerjilerini yeteri kadar boşaltamayan çocuklarımız için her mahallede güvenilir çocuk oyun alanları yaratıyoruz. Belediye ekiplerimiz ilçedeki tüm parkları periyodik olarak yenileme ve bakım onarım çalışmalarını sürdürüyor. Yapılan tüm çalışmalarda parklara daha modern bir görünüm kazandırılırken, çocuklar için daha sağlıklı ve güvenilir oyun üniteleri kurulumu da gerçekleştiriliyor.?

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi