İstanbul Gündemi

ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ ALEMDAĞSPOR´DA PAROLA 3. LİG

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
21 Eylül 2017 Perşembe 22:53
Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ?un yeni sezon öncesi gerçekleştirdiği sezon açılış gecesine katıldı.

Bölgesel Amatör Lig 2017-2018 sezonunda 12. Grupta 3. Lige çıkmak için mücadele edecek Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor sezon açılış gecesi düzenledi. Çekmeköy Kaymakamı Cemal Hüsnü Kansız ve Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz´ın  katıldığı gecede yeni transferler teknik heyet ve yönetim kuruluda hazır bulundu.

Çekmeköy´ü sporun kalbi haline getirmeyi hedeflediklerini vurgulayan Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ? İlçemizdeki amatör takımlara  maddi manevi desteklerimizi sürdürüyoruz. Belediyemizin adını taşıyan ve bölgesel ligde mücadele eden Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ?u  3.ligde görmek istiyoruz. Yönetimimiz teknik heyetimiz ve futbolcularımız inşallah bu sene bunu gerçekleştirecek ve tüm Çekmeköy´ü gururlandıracaktır. Yeni sezonun hayırlı olmasını diliyorum,? dedi.

İlk hafta maçını deplasmanda oynayacak olan Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ikinci maçında kendi evinde 1 Ekim Pazar günü saat 15:00´da Edirnespor´u ağırlayacak. Çekmeköylü futbol severler maç programlarını belediye sosyal medya hesaplarından takip edebilir. Gelemedikleri maçları belediye sosyal medya hesaplarından canlı olarak izleyebilirler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi