İstanbul Gündemi

ÇEDF Başkanı Mazlum Şanlı temsilde adaleti vurguladı

CHP İstanbul Milletvekili ve önceki dönem Genel Sekteri Gürsel Tekin, Çağdaş Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Mazlum Şanlı ile bir araya geldi. Şanlı, temsilde adalet ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu.
ÇEDF Başkanı Mazlum Şanlı temsilde adaleti vurguladı
Haberler / Güncel
11 Kasım 2023 Cumartesi 16:41

Toplantıya Gürsel Tekin ‘in Danışmanı ve Yurt Gazetesi Köşe Yazarı ve İstanbul Temsilcisi Abdullah Ağırkan da eşlik etti.

“KURUMU ŞAHSİ ÇIKARI VE İKBALİ İÇİN KULLANAMAZ”

Eyüp ilçe merkezli sorunların ve genel duruma dair bilgi veren ÇEDF Başkanı Mazlum Şanlı, Gürsel Tekin’e temsilde adaleti ve bölgesel-yöresel sorunları anlattı. Eyüp’te ciddi oranda Erzurumlu nüfus olduğun ve bu nokta da temsilde adaletin merkezinin CEDF olacağını vurgulayan Şanlı, “Artık kimse meclis veya başka nokta için kurumu şahsi çıkarı ve ikbali için kullanamaz” dedi.

“KARARLAR ÇEDF MERKEZLİ OLACAK”

Çağdaş Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Mazlum Şanlı, “Önümüzdeki süreçte ÇEDF çok daha aktif olacak her alanda. Bu Federasyon merkezli bir süreç olacak.  ÇEDF tüm hemşerilerimizin ortak merkezidir. Burası siyaset üstü bir kurum olup, bireysel olarak kendini pazarlayacağı bir kurum olmayacaktır kişilerin. Tüm kararlar yerel seçimler olsun, genel süreç olsun ÇEDF merkezli olacak” dedi.

GÜNDEMİ VE BÖLGEYİ AKTARDI

Program önceci E. MYK Üyesi Mvk Engin Altay ve PM Üyesi Ali Haydar Fırat ile de kısa sohbet eden Mazlum Şanlı, gündemi ve bölgeyi onlara da aktardı. Çağdaş Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Mazlum Şanlı, “Bu konularda sesimizi duyuran hemşerimiz – kardeşimiz Abdullah Ağırkan’a da özellikle teşekkürü borç biliyor ve bu özel program içinde teşekkür ediyorum” dedi.

MAZLUM ŞANLI KİMDİR?

Çağdaş Erzurum Dernekler Federasyonu Başkanı Mazlum Şanlı 1971 yılında Erzurum’un Tekman ilçesine bağlı çağlar köyünde dünyaya gelmiştir. İlk orta öğrenimini Erzurum’un çeşitli okullarında tamamlamıştır. Otuz yıllık dernek tecrübesine sahip olan Şanlı, Erzurum Çağlar Köyü Dernek Başkanlığı görevini üstlenmiştir. Bu süreçte metropol şehirlerde zaruri olarak gördüğü; örgütsel bütünleşmeyi sağlamak amacıyla, şu anda başkanlık görevini sürdürdüğü CEDF Federasyonu’nun kurulmasına öncülük etmiş ve aynı zamanda ilk ve kurucu başkan sıfatını almıştır. İş hayatında da başarılı bir grafik çizen şanlı evli ve 2 kız 1 erkek çocuk babasıdır.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi