İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi Gençlik Orkestrası için kayıtlar başladı

Çekmeköy’de ikamet eden 15-25 yaş arası geçlerin katılabileceği Çekmeköy Gençlik Orkestrası’nın 2023-2024 eğitim dönemi kayıtları başladı. Haftada 3 gün derslerin olurken, Türk Halk Müziği, Türk Sanat Müziği, Pop Müzik, Pop Müzik, Tasavvuf ve marş alanlarında eğitimler verilecek.
Çekmeköy Belediyesi Gençlik Orkestrası için kayıtlar başladı
Haberler / Yerel Yönetimler
30 Eylül 2023 Cumartesi 09:58

Çekmeköy Belediyesi Gençlik Orkestrası yeni döneminde sesine güvenen ve enstrüman çalabilen gençleri bekliyor.

SEÇİMLER YAPILACAK

Orkestraya kayıt yaptırmak isteyen 15-25 yaş aralığındaki gençler 0216 600 0 600 numaralı telefondan ön kayıt oluşturabilecek. Ön Kayıt işlemlerin akabinde gerçekleşecek olan mülakat ile enstrüman çalabilen veya sesi müziğe yatkın olan gençler Çekmeköy Gençlik Orkestrası için seçim yapılacak.

“KAYITLARIMIZI AÇTIK, GENÇLERİMİZ HAYIRLI OLSUN”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Düzenlediğimiz programlar ve gerçekleştirdiğimiz organizasyonlar ile adeta Çekmeköyümüzü İstanbul’da kültür ve sanatın merkezi haline getirdik. Bu bağlamda gençlerimize sanat alanında verdiğimiz eğitimler neticesinde ilçemizde Çekmeköy Gençlik Orkestrası’nı hayata geçirdik. Bu alanda yetenekli gençlerimizin gelişimi için haftada 3 gün müzik alanında çeşitli eğitimler veriyoruz. Bu yılda yeni eğitim dönemi için kayıtlarımızı açtık, gençlerimiz hayırlı olsun” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi