İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi’nden 15 Temmuz şehitlerinin anısına resim sergisi

Çekmeköy Belediyesi, 15 Temmuz 2016  hain darbe girişiminin 7. yılında, darbeye karşı kahramanca mücadele eden şehitlerin anısına “Fotoğraflarla 15 Temmuz” temalı fotoğraf sergisi açtı.
Çekmeköy Belediyesi’nden 15 Temmuz şehitlerinin anısına resim sergisi
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Temmuz 2023 Salı 09:54

15 Temmuz günü Şehit Üsteğmen Arif Kalafat Doğa Parkı’nda açılan “Fotoğraflarla 15 Temmuz” fotoğraf sergisine ise vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Sergi açılış törenine Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, şehit yakınları ve gaziler, siyasi parti temsilcileri, daire amirleri ve vatandaşlar katıldı.

“RABBİM ÜLKEMİZE BİR DAHA BÖYLE KASVETLİ GECELER, SIKINTILI OLAYLAR GÖSTERMESİN”

Programda konuşma gerçekleştiren Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, “15 Temmuz 2016'da bundan yedi sene önce vatan, bayrak düşmanı olan teröristler çok büyük bir ihanet, zulüm gerçekleştirdiler. O gece çok karanlık bir geceydi fakat o geceyi döktükleri kanları ile mübarek ve aydınlık bir sabaha ulaştıran aziz şehitlerimiz ile kıymetli gazilerimizin huzurunda bugün onların ismini yaşatmak, unutmamak, unutturmamak, ömür boyu vefa borcumuzu ödemek için Çekmeköy Belediyemizin açtığı serginin açılışında bir aradayız. Rabbim ülkemize bir daha böyle kasvetli geceler, sıkıntılı olaylar göstermesin. Şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan şehadetlerinin kabulüyle, rahmetiyle muamele etmesini, gazilerimize yaşamları boyunca sağlık, huzur diliyoruz, Allah razı olsun” dedi.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi