İstanbul Gündemi

Çekmeköy Belediyesi’nin projesi dünyaya örnek oldu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
27 Nisan 2023 Perşembe 11:53

Avrupa Birliği Başkanlığı’nın Ulusal Otoritesi olduğu Interreg NEXT Karadeniz Havzasında Sınır Ötesi İşbirliği (SÖİ) Programı Bilgilendirme Toplantısı, Türkiye Belediyeler Birliği iş birliği ile 25 ilden katılan belediye ve kuruluşların temsilcilerinin katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirildi.

BÖLGESEL İŞBİRLİĞİNE KATKI SAĞLAYACAĞI VURGULANDI

Etkinlikte, Avrupa Birliği Başkanlığı Sınır Ötesi İşbirliği Daire Başkanlığı uzmanları Karadeniz Havzasında SÖİ Programı 2021-2027 dönemi uygulaması ve Program altında 30 Mart 2023’te duyurusu yapılan proje teklif verme çağrısı hakkında katılımcılara bilgilendirme gerçekleştirdi. Katılımcılar, programın fırsatlarından ve başvuru sürecinden yararlanmak için gerekli adımları ne şekilde atacakları konusunda bilgilendirildi. Ayrıca, programın sürdürülebilir kalkınma hedefleri doğrultusunda bölgesel işbirliğine katkı sağlayacağı vurgulandı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi