İstanbul Gündemi

Çekmeköy’de ‘İstanbul Oyun Girişimciliği Akademisi’ zirvesi

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Temmuz 2022 Cuma 12:11

Özyeğin Üniversitesi, Oyunder, Helyum, ortaklığıyla yürütülen proje kapsamında yapılan teknik toplantıda, projenin yol haritası ve proje sürecinde izlenecek adımlar konusunda fikir alışverişinde bulunuldu.

Eğitimler, ekipman desteği ve girişimcilere yeni fırsatlar...

Proje; 3 farklı seviyedeki oyun girişimcisine hitap eden, yüzlerce oyun girişimcisinin yetişeceği eğitim programı, hali hazırda oyununu üreten ekiplerin büyüyüp devleşeceği kuluçka ve hızlandırma programları, sektör uzmanlarından mentorluk fırsatları, hackathonlar ve çok daha fazlası gerçekleştirilerek Türk Oyun Girişimciliği Ekosistemine katkı sağlayacak. Dijital oyun sektöründe bulunan yatırımcı, müşteri, girişimci, oyun geliştirici, akademisyen ve öğrencileri birleştirerek bir topluluk oluşturması amaçlanan projede; oluşturulan toplulukla  birlikte fikir aşamasından ticarileşme aşamasına kadar girişimcilere destek veren bir merkezin kurulması hedefleniyor.  Ayrıca merkeze gelen girişimcilere ilgili eğitim, koçluk ve ekipman desteği verilerek, girişimlerinin ticarileşmesine katkı sağlayarak, genç istihdamına destek verilmesi de amaçlanıyor.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi