İstanbul Gündemi

Çekmeköy’de Şahmettin Yüksel rüzgarı!

AK Parti’de 31 Mart yerel seçimler öncesi aday adayları arasında temayül yoklaması devam ederken, kesinleşmeyen sonuçlara göre AK Parti Çekmeköy Belediye Başkan Aday Adayı Şahmettin Yüksel ismi ön plana çıktı. Birçok sosyal medya hesabından Yüksel’in ilk sırada yer aldığı öne sürüldü.
Çekmeköy’de Şahmettin Yüksel rüzgarı!
Haberler / Politika
29 Kasım 2023 Çarşamba 17:46

Çekmeköy Belediye Başkan Yardımcılığı ve AK Parti Meclis Üyeliği görevlerinde bulunan Şahmettin Yüksel, aday adaylık süreci boyunca sahada aktif şekilde çalışıyor. Yüksel, STK’lardan esnafa kadar Çekmeköylülerin gönlüne dokunuyor.

SOSYAL MEDYADA YER ALIYOR

AK Parti, yerel seçimler öncesi en iyi adayı belirlemek için ince eleyip sık dokuyor. Binlerce aday adayı için teşkilat arasında temayül yoklaması yapan AK Parti’de, Çekmeköy Belediye Başkan Adaylığı için Şahmettin Yüksel en dikkat çekici isimlerin başında geliyor. Birçok haber sayfası ve sosyal medya hesaplarında Yüksel’in temayül yoklamasında ilk sırada çıktığı iddia edildi.

ŞAHMETTİN YÜKSEL KİMDİR?

14 Mart 1974’te Erzincan’ın Otlukbeli’nde doğdu. 1985 yılından beri Çekmeköy’de ikamet etmektedir. Aktif siyasete 2002 yılında AK Parti Gençlik Kolları’nda başladı. 2008 yılında Çekmeköy’ün ilçe olmasıyla birlikte, AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanlığı’nın kuruluş sürecini yürüttü. 2008-2014 yılları arasında AK Parti Çekmeköy Kurucu İlçe Başkanı olarak görev yaptı. 2014 yılındaki yerel seçimlerden sonra Çekmeköy Belediyesi Başkan Yardımcılığı görevini üstlendi. Bu süreçte ulusal uluslararası birçok projenin koordinatörlüğü yaptı. 31 Mart 2019 tarihli yerel seçimlerde AK Parti Çekmeköy Belediye Meclis Üyesi ve İBB Meclis Üyesi seçildi. Bu dönemde Çekmeköy Belediyesi AK Parti Grup Başkanvekilliği görevinde bulundu. 2020 yılında seçildiği AK Parti İBB Grup Yönetimi görevine hala devam etmektedir. Evli ve üç kız babasıdır.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi