İstanbul Gündemi

ÇEKMEKÖY'DE SOKAK BASKETBOLU TURNUVASI DÜZENLENDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
7 Eylül 2020 Pazartesi 12:38

Ertuğrul Gazi Meydan Parkı ve Hatice Mehmet Ekşioğlu İlkokulu bahçesindeki basketbol sahalarında düzenlenen sokak turnuvasına amatör ve profesyonel olmak üzere 50’den fazla takım katıldı. Heyecanlı karşılaşmalar sonucunda kazananlar kupa ve madalyalarını aldı. Turnuvada FIBA 3x3 kuralları uygulandı. Karşılaşmaların oynanacağı alanda izleyicilerin ateşi ölçüldü, sosyal mesafe kuralları kontrol edildi ve dezenfektan uygulaması yapıldı.

 

Turnuva öncesinde takımlara forma dağıtımı yapılarak kurallar hakkında çeşitli bilgilendirmeler yapıldı. Türkiye Basketbol Federasyonu’na bağlı profesyonel saha ve masa hakemleri tarafından yönetilen maçlarda kıyasıya mücadele yaşandı.

 

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz “Sokak basketbolunu görerek yaşamış, büyümüş bir kardeşiniz olarak basketbolun temelini oluşturan, hem ülkemizde hem de dünyada yıldız oyuncuların kazanılmasına vesile olan böyle bir etkinliği Çekmeköy’de başlatmış olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önemli olan mücadele etmek ve ter dökmektir. Her bir kardeşime başarılar diliyorum” dedi.

 

Gün boyu devam eden basketbol mücadelelerinde gözleri kapalı şekilde 22 saniyede topla yaptığı 142 driplingle dünya rekorunun sahibi olan Galatasaray U12 takımı oyuncusu Ecrin Mart, yaptığı gösteriyle alanda bulunan vatandaşlardan tam not aldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi