İstanbul Gündemi

ÇEKMEKÖY’DE SÜRÜCÜ KURSLARININ ARAÇLARI DEZENFEKTE EDİLDİ

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Haziran 2020 Pazartesi 18:11

Türkiye mart ayından bu yana, koronavirüsle mücadelesini geniş kapsamlı sürdürüyor. Uygulanan sıkı tedbirler sayesinde vaka sayısında azalma yaşanırken, normalleşme adımları da birer birer hayata geçiriliyor.

İçişleri Bakanlığı‘nın yayınladığı genelge ile 2 aydır kapalı olan işletme ve iş yerleri kapılarını müşterilerine açtı. Korona virüs salgınıyla mücadeleyi ilk günden bu yana titiz bir şekilde sürdüren Çekmeköy Belediyesi de tedbirleri üst seviyeye çıkardı. İlçede bulunan sürücü kursuna ait araçlar, belediye ekipleri tarafından dezenfekte edildi.

YETGİNBAL: ‘‘SÜRECİ GÜVENLE HEP BİRLİKTE ATLATACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORUZ’’

Sürücü kursu eğitmen İnayet Yetginbal, “Dezenfekten işlemleri yapılıyor. Gerekli bütün tedbirlerde zaten kursumuz tarafından da devam edecek. Bu anlamda hiçbir adayımızın tereddütte düşmemesi ve bu süreci güvenle hep birlikte atlatacağımızı düşünüyoruz. Çekmeköy Belediyesi gördüğünüz üzere şu anda tüm araçlarımızın dezenfekten işlemlerini tamamlıyor.” dedi.

DEMİREL: ‘‘ÇEKMEKÖY BELEDİYESİ‘NE TEŞEKKÜR EDERİM’’

Sürücü kursu işletme sahibi Harun Demirel ise, “Bizim için çok önemli Çekmeköy Belediyesi‘ne ayriyeten tekrar teşekkür ederim. Biz Çekmeköy‘de sürücü kursları olarak gerekli önlemlerimizi almıştık. Bu anlamda Çekmeköy Belediyesi‘nin araçlarımız için yapmış olduğu dezenfekten çalışması için onlara ayrıca teşekkür ederim.” şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi