İstanbul Gündemi

Çekmeköy’e yeni bir yaşam alanı geliyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
17 Ocak 2023 Salı 11:42

İhale süreci tamamlanan sosyal alanda çok yakında çalışmalar başlayacak.

Farklı sosyalleşme alanları yer alıyor

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz’ın sosyal medya üzerinden verdiği müjdeyle açıklanan yeni tesiste;  yürüyüş yolları, sosyal tesis, millet kütüphanesi, seyir terası ve ahşap bağlantı yolları, dinlenme ve piknik alanları, yağmur için korunaklı oturma alanları, terapi bahçeleri,  meyve ağaçları ve kokulu bitkiler, çocuk oyun alanları, hayvanlar için özel alan, fitness alanları ve gençlerin merakla beklediği kaykay pisti yer alacak.

“Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum”

Başkan Poyraz, “13 yılda ilçemizin tüm ihtiyaçlarına cevap veren projeler ürettik. Altyapıdan üstyapıya ilçemize birçok eser kazandırdık. Kendini yenileyen, geleceğe ayak uyduran her gün daha yaşanılır ve geleceğe hazır bir Çekmeköy için var gücümüzle çalıştık. Geçtiğimiz hafta Mimar Sinan Sosyal ve Spor tesislerinde başlayan çalışmaları halkımıza müjde olarak iletmiştik. Bugün de Çamlık Mahallemizde benzeri bir projemizi duyurmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu alan tamamlandığında Çamlık Tel Boyu, Doğa Park ve Mimar Sinan Spor ve Sosyal tesisleri ile devasa bir alan birbirine bağlanmış olacak. 7’den 70’e tüm hemşehrilerimize hitap edecek yeni alanımızın yanında emniyet binası ve aile sağılığı merkezi de ekledik. Şehrimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi