İstanbul Gündemi

Kağıthane park cennetine dönüşüyor

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
15 Ocak 2023 Pazar 11:22

Açılış programının ev sahipliğini Kâğıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yaptı. Programa; Kaymakam Tahir Şahin, AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Fuat Günday, AK Parti İlçe Başkanı Serkan Cantürk, Muhtar Süleyman Bölük, basın mensupları, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

“Vatandaşlar gelip zaman geçirmeye çekiniyordu”

Çalışmalarla ilgili bilgiler veren Başkan Öztekin, “Çalışma kapsamında 3 bin metrekare bu alanı birçok farklı türde ağaç ve bitkiyle süslediğimiz; çocuk oyun grubu, yürüyüş, spor ve dinlenme alanlarını baştan sona yenileyerek ilçemize kazandırdığımız Havuzlar Parkı'nın açılışındayız. Burası önceden zemininden ışıklandırmasına her şeyiyle eski, kötü bir görünüme sahipti. Vatandaşlar gelip zaman geçirmeye çekiniyordu. Ama şimdi görüyorsunuz; sanki sokakta değil de evimizin bir köşesi gibi her yer pırıl pırıl, temiz ve aydınlık” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi