İstanbul Gündemi

ÇEKMEKÖY´DE CAMİLER RAMAZAN´A HAZIR

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
27 Mayıs 2017 Cumartesi 00:27
Çekmeköy Belediyesi ilçedeki camilerin temizliğini tamamlayarak Ramazan´a hazırladı.

Çekmeköy Belediyesi´nin temizlik personeli Ramazan öncesi camilerin temizliğini yaparak Teravih Namazları için hazırlıklarını tamamladı. Halıları yıkayan, camları, ayakkabılıkları ve duvarları silen belediye ekipleri, dış mekanlarda da çalışmalar yaptı.   Özellikle Teravih Namazı´nda camiden dışarı taşan cemaati de unutmayan belediye yetkilileri, bahçe zeminlerini namaz kılmaya uygun hale getirdi.

Alemdağ´a Mescid Kuruldu

Tarihi değeri nedeniyle kültür varlıkları arasında yer alan ve yenileme çalışmaları yağılan Alemdağ Vakıf Cami´nin cemaatinin teravih namazı kılabilmesi için belediye tarafından mahalleye çadır kuruldu. Tadilattaki caminin yanına kurulan büyük çadırda hem kadınlar hem de erkekler için iki bölüm bulunuyor.

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, ?Bizi bir Ramazan´a daha kavuşturan Rabbimize şükürler olsun. Vatandaşlarımızın ibadetlerini yapabilmeleri için belediye olarak elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yıl içinde camilerin ve abdesthanelerin bakımları ile ilgilenen ekiplerimiz, Ramazan öncesinde de temizlik çalışmalarını tamamladı. Ramazan ayının tüm İslam alemine hayırlar getirmesini diliyorum,? dedi. 

 

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi