İstanbul Gündemi

Çekmeköylü öğrenciler hayvanların dünyasını keşfediyor

Çekmeköy Belediyesi, ilçede devlet okullarında eğitim gören tüm 4. sınıf öğrencilerinin doyasıya eğleneceği bir gezi programı düzenledi.
Çekmeköylü öğrenciler hayvanların dünyasını keşfediyor
Haberler / Yerel Yönetimler
1 Aralık 2023 Cuma 10:24

Eğitimin çeşitli alanlarında yatırımlarını ve desteklerini sürdüren Çekmeköy Belediyesi, Doğada Yaşam Projesi kapsamında ilçede bulunan devlet okullarında eğitim gören 4. sınıf öğrencileri için Park Of İstanbul Doğa ve Yaşam Merkezi’ne gezi düzenliyor.

DOLU DOLU BİR GÜN GEÇİRME İMKANI BULUYORLAR

Doğa ile iç içe bulunan ortamda eğlenceli anlar yaşayan öğrenciler, çizgi filmler ve kitaplarda gördükleri birbirinden farklı hayvanları keşfederek dolu dolu bir gün geçirme imkanı buluyor. Hayvanlar hakkında yetkililerden bilgi alan öğrenciler aynı zamanda; Aslan, ayı ve maymun gibi hayvanları severek yakından ilgileniyor ve hayvanlar dünyasını keşfetmenin mutluluğunu yaşıyor.

5 BİN ÖĞRENCİ FAYDALANACAK

15 Aralık’a kadar devam edecek ve yaklaşık 5 bin öğrencinin faydalanacağı gezilerde; öğrencilere kek ve meyve suyu da ikram ediliyor.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi