İstanbul Gündemi

Çekmeköylü özel bireyler festivalde buluştu

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
18 Mayıs 2022 Çarşamba 11:03

Festivale; Çekmeköy Kaymakamı Resul Çelik, Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz ve AK Parti Çekmeköy İlçe Başkanı Akın İlhan da katıldı.

Renkli görüntüler ortaya çıktı

Taşdelen’de bulunan lunaparkta düzenlenen festivalde çocuklar ve aileleri; çarpışan araba, atlıkarınca, balerin, gondol gibi lunapark oyuncaklarında eğlenceli zaman geçirdi. Yüzlerce bireyin katıldığı festival renkli görüntülere sahne oldu.

“Her birimiz bir engelli adayı olarak bu kardeşlerimizin yanındayız”

Çekmeköy Belediye Başkanı Ahmet Poyraz, “Bir tane engelsiz yaşam merkezimiz var, 500’ün üzerinde evladımıza orada hizmet veriyoruz. Çok önemli bir hizmet. Bugüne kadar Çekmeköy Belediyesi olarak yaptığımız hizmetlerin başında geliyor. Ve bu aileleri istedik ki burada eğlendirelim, güzel anlar yaşatalım. Her birimiz bir engelli adayı olarak bu kardeşlerimizin yanındayız. Hiç evinden çıkamayan aileler çocuklarını okulumuza getirerek hem kendilerine sosyal bir imkan tanıyorlar hem de çocukların orada her türlü eğitimini verecek bir imkan sağlamış olduk. Bugün de onlarla birlikteyiz. Biz bu konuda Belediye olarak yaptığımız hizmetlerden dolayı çok mutluyuz” diye konuştu.

Göksenin Aktaş-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi