İstanbul Gündemi

ÇEKSEM CHP´Yİ AĞIRLADI

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
27 Ekim 2015 Salı 18:51

Kısa adı ÇEKSEM olan Çekmeköy Serbest Meslek Kuruluşları Derneği Dernek Başkan Yardımcısı Mali Müşavir ve Çekmeköy CHP Belediye Meclis Üyesi Yusuf Polat´ın ev sahipliğinde CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Adayı Akif Hamza Çebi, CHP Çekmeköy İlçe Başkanı Erdoğan Bozkurt ve ilçe yönetimini Dernek merkezinde ağırladı.

Toplantıya Dernek üyeleri katıldı. Kısa bir selamlama konuşması yapan Dernek Başkanı Selçuk Bayram konuklara hoş geldin diyerek, derneğin amacı hakkında kısa bilgiler verdi ve ev sahipliğinden dolayı Yusuf Polat´a teşekkür etti.

Yusuf Polat ise konuşmasında, aşure gününe işaret ederek, aşurede bulunan bir çok malzemenin ülkemize de işareti olduğunu söyleyip ?bizimde aşure gibi toplanmış bir milletiz ?dedi.

CHP Grup Başkan Vekili ve İstanbul Milletvekili Adayı Akif Hamza Çebi ise 7 Haziran´dan sonra hükümet kurulma aşamalarındaki süreci anlatarak 1 Kasım´da ülkemiz için hayırlı neticeler çıkar temennisinde bulundu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi