İstanbul Gündemi

BAŞKAN ENVER SEDAT ÇAKIROĞLU BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ İLÇE TEŞKİLATINI ZİYARET ETTİ

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
22 Ekim 2015 Perşembe 20:15

1 Kasım´da yapılacak seçimler öncesinde nezaket ziyaretinde bulunan AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu, Büyük Birlik Partisi Ümraniye İlçe Başkanını ziyaret etti.

AK Parti Ümraniye İlçe Başkanı Av. Enver Sedat Çakıroğlu ve beraberindeki ilçe başkan yardımcılarıyla, Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Cemal Sorgucu´yu ziyaret etti. Ziyarette konuşan Başkan Enver Sedat Çakıroğlu ?Bizler aynı ilçede yaşayan ve birbirlerini tanıyan insanlarız. Bu nedenle partilerimiz ayrı da olsa Ülkemizin ve ilçemizin geleceği için birlikte hareket ederek ortak paydada buluşmalıyız? dedi

Başkan Çakıroğlu ?Biz birlik ve beraberlik içinde Ülkemiz ve ilçemiz için ne yapmamız gerekiyorsa birlikte yapalım diyoruz. AK Parti´nin genç bir parti olduğunu ve bünyesinde her siyasi görüşten insanların olduğunu da belirten Çakıroğlu ?Parti meselesi değil memleket meselesi olan  1 Kasım seçimlerinin milletimiz için hayırlı olmasını diliyorum? dedi. 

Büyük Birlik Partisi ilçe başkanı Cemal Sorgucu da Ülkemiz ve ilçemiz için her siyasi partinin ortak paydalarda buluşarak millete hizmet etmesi gerektiğini ifade ederek, ziyaret için teşekkür etti ve başarılar diledi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi