İstanbul Gündemi

Celal Adan; ‘15 Temmuz’da Baş Çavuşun Generali Vurduğu Bir Manzarayla Karşılaştık’

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Kasım 2021 Pazartesi 12:45

Nurtepe Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen programa; Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan, MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür, Milliyetçi Hareket Partisi Kağıthane İlçe Başkanı Nafis Küçük, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri STK Temsilcileri, muhtarlar ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı.

NAFİZ KÜÇÜK: ‘İNANIYORUZ Kİ 2023’DE YİNE KAZANAN YİNE TÜRKİYE OLACAK’

Güçlü Siyaset Lider Türkiye Hedef 2023 sloganıyla düzenlenen toplantıda açılış konuşmasını yapan MHP Kağıthane İlçe Başkanı Nafiz Küçük, ‘Vatanımızın bekası insanımızın refahı ve huzuru bizler için vazgeçilmezdir’ diyerek konuşmasına şöyle başladı; “Kağıthane ilçe başkanlığımız tarafından hazırlanan ‘Güçlü Siyaset Lider Türkiye Hedef 2023’ başlıklı toplantımızı icra ediyoruz. Bizler önce ülkem ve yurdum düsturunu benimsemiş bir büyük davanın temsilcileriyiz. Vatanımızın bekası insanımızın refahı ve huzuru bizler için vazgeçilmezdir. Bu minvalde ülkemizin yurtiçinde ve yurtdışında güçlü, kararlı duruşunu temsil eden Cumhur İttifakı’nı 2023 Lider Ülke Türkiye hedefimize yükselmesi için çalışıyoruz. Çizdiğimiz yolda daha da güçlenerek çalışma tempomuzu artırmaya kararlıyız. Göreve geldiğimiz günden bu yana 19 mahallemizde teşkilatlanmamızı güçlendirerek yeni yapılanmamızı tamamladık. Her bir mahallemizde kadın mahalle temsilcilerimizi belirlemeye devam ediyoruz. Hanelere misafir oluyoruz, Türkiyemiz için büyük hedeflerimizi anlatıyoruz. Ülkemizin karşı karşıya bulunduğu tehlikeleri insanlarımızla paylaşıyoruz. Vatanımızın birliği için çalmadık kapı, dokunmadık ev bırakmamakta kararlıyız. İnanıyoruz ki 2023’de yine kazanan yine Türkiye olacak”

BİROL GÜR: ‘İKİ BUÇUK YIL ÖNCE BİR YALAN RÜZGARI İSTANBUL’U ESİR ALMAYA BAŞLADI’

İlçe Başkanı Nafiz Küçük’ten sonra günün anlam ve önemine binaen bir konuşmada MHP İstanbul İl Başkanı Birol Gür yaptı. İstanbul’un önde gelen sorunlarından bahseden Gür, trafik ve ulaşım sıkıntısına değinerek İBB yönetimine yüklendi. İl Başkanı Birol Gür; “İstanbul’un en önemli sorunlarından bir tanesi ulaşım ve trafik sorunudur. Elbette 2 buçuk yıl içinde İstanbul’un bu sorununu sil baştan yapılmasını beklemiyoruz. Ancak bir şey var ki Alibeyköy’de temel atmama töreniyle başlayan projesizlik, bugün Dolmabahçe’de geçmiş dönem Büyükşehir Belediyesi’nin kazmasını vurduğu ve yol kat ettiği Dolmabahçe Levazım Tüneli çalışmasında araç sayısını beğenmeyerek, projeyi kapatmaya karar veren bir Büyükşehir Belediye Başkanı’yla karşı karşıyayız. Hatırlayacaksınız ki Başakşehir’de şehir hastanesi yapımıyla ilgili İstanbul Büyükşehir’le yapılan protokol gereği o yolu İBB yapması gerekiyordu. Ancak aynı muhterem zat paramız yok diye bu yolu yapmamıştır. Ayrıca şunu da belirtmek isterim ki İstanbul’un şu zamanlar en önemli sorunu taksi meselesidir. Taksi meselesiyle ilgili kendi lehine kampanya oluşturma adına televizyonlara bol bol reklam verdiğini de elbette görmüşsünüzdür. Dolayısıyla televizyonlara verecek parası olan İBB’nin bir şehir hastanesini yani İstanbul halkının yararlanacağı bir hastanenin yoluyla ilgili parayı bulamamasını siz değerli İstanbulluların dikkatine sunuyorum. Esasında 2 buçuk yıl önce bir yalan rüzgarının İstanbul’u esir almaya devam ettiğini görsek de ne yazık ki elimizden bir şey gelmemektedir. İstanbul’u bir 5 yıl daha bu yalan rüzgarının ve algı operasyonlarının merkezi haline getirmeme adına İstanbul’da her vatandaşa dokunma adına ilçe teşkilatlarımızla birlikte hane hane dolaşmaya başladık. Siz Kağıthane’li hemşehrilerimizden bizleri evlerinize davet etmenizi bekliyoruz” ifadelerini kullandı.

CELAL ADAN: ‘BU COĞRAFYADA EN BÜYÜK OLAY DEVLET OLMAKTIR’

Konuşması süresince Milliyetçi Hareket Partisi’nin İstanbul’da ve Türkiye’de vermiş olduğu mücadeleden ve 15 Temmuz süreciyle başlayarak ülkenin içinde bulunduğu sıkıntılardan bahseden Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili Celal Adan, değerlendirmesine bu coğrafyada en büyük olayın devlet olmak olduğunu söyleyerek şöyle başladı; “Türk Milleti devlet olmayı başarmıştır. Peki, 15 Temmuz’da ne yapıldı? Devleti çökertmek istediler. Genel Kurmayı bastılar. Kuvvet komutanlarını bastılar. Şimdi yüzde 90 askerliğini yapmış bir grupla karşı karşıyayız. 15 Temmuz’da baş çavuşun generali vurduğu, generalin polis vurduğu bir Türkiye manzarasıyla karşılaştık. Bütün bunlar olurken Türk Milliyetçileri ne yapacaklardı? O gece beni dönemin İçişleri Bakanı aradı; ‘Bir kalkışma var Milliyetçi Hareket Partisi lideri Devlet Bahçeli Bey’in açıklamalarına ihtiyacımız var’ denildi. Olanları Bahçeli Bey’e ulaştırdığımda kendisi dedi ki; ‘Celal Bey eğer televizyon varsa biz açıklamamızı yaptık!’ diyor. 15 Temmuz’dan sonra ne olduğuna bakacak olursak, tıpkı 1980 öncesi gibi vatan millet deyince Anadolu çocuklarının şahadete giderken onur duydukları bir hayat tarzını 15 Temmuz 2016’da tekrar inşa ettiler”

Tuğçe HUY - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi