İstanbul Gündemi

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı komşu ziyaretinde

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
6 Aralık 2022 Salı 17:34

Komşularını ziyaret ederek onların yanında olduklarını hatırlatan CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı, CHP‘nin seçim vaatleri arasında olan Aile Destekleri Sigortası Projesi‘nin detaylarını aktarıyor. 

AİLE DESTEKLERİ SİGORTASI NEDİR? 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaaroğlu‘nun daha önceden katıldığı bir canlı yayında Aile Destekleri Sigortası Projesi‘nin detaylarını aktarmıştı. Kemal Kılıçdaroğlu‘nun Aile Destekleri Sigortası Projesi‘ni şu şekilde anlattı:

'Aile destekleri sigortası için Aile Destekleri Sigortası Kurumu kurulacak, tıpkı İşsizlik Sigortası Kurumu gibi. Bütün sosyal yardımlar tek çatı altında toplanacak. Böylece kaynak savurganlığı da büyük ölçüde önlenmiş olacak. Aile destekleri sigortasının devreye girmesi bir maliyet sorunu değil, bir zihniyet sorunudur. Biz bugüne kadar uygulanan ve yoksulun yoksulluğunun istismar edildiği bir sürece son vermek istiyoruz. Yoksulluğun kader olmadığı ve bu topraklarda hiçbir çocuğun yatağa aç girmemesi gerektiğini düşünüyoruz.”

CHP Çekmeköy İlçe Başkanlığı‘, komşularını ziyaret ederek hem Kemal Kılıçdaroğlu‘nun selamını iletiyor hem de Aile Destekleri Sigortası‘nın detayarını aktarıyorlar. İşte o anlar...

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi