İstanbul Gündemi

CHP GAZİOSMANPAŞA ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ ANDI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
19 Mart 2021 Cuma 18:24

Törene CHP İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, İl Başkan Yardımcısı Ahmet Gürbüz, Yönetim Kurulu Üyeleri, Gençlik ve Kadın Kolları, Belediye Meclis Üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

CHP İlçe Başkanı Hakan Bahçetepe, Çanakkale şehitlerini anarak başladığı konuşmasında, “Türk Milleti’nin azim ve kararlılığını, vatan sevgisini ve bağımsızlık sevdasını hesaba katmadan bu savaşa girişen itilaf devletleri Çanakkale’de büyük bir bozguna uğramıştır. Bu savaşla tıpkı Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi Türk Milleti, makuz talihini bu savaşla yenmeyi başardı.” dedi.

Konuşmasına devam eden Bahçetepe ardından şu ifadeleri kullandı: “Yıllarca savaşmaktan yorgun düşmüş bir milletin bağımsızlık için Çanakkale’de verdiği bu destanla, milli mücadelenin azmiyle, Türkiye Cumhuriyeti’ni küllerinden yeniden kuran ve Çanakkale’yi geçilmez kılan aziz şehitlerimiz bu dava yolunda gözünü kırpmadan canlarını seve seve feda etmişlerdir. Bugün bizlerde bu savaşı görmemiş olsak da içimizde ta şuramızda hissediyoruz. Bu nedenle başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını sonra aziz şehitlerimizi saygı, sevgi, rahmet ve minnetle anıyorum” diye konuştu.  

Bir dakikalık saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasının ardından Atatürk büstüne çelen bırakıldı. Toplu fotoğraf çekiminin ardından ise tören sona erdi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi