İstanbul Gündemi

MHP BAYRAMPAŞA GÖNÜLLERİ FETHETTİ

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
18 Mart 2021 Perşembe 18:09

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanlığı, yardımlarına devam ediyor. Pandemide ilçenin tüm mahallelerinde kapı kapı dolaşarak ihtiyaç ve erzak kolileri dağıtan, Kızılay’a kan bağışı kampanyalarında destek veren MHP Bayrampaşa, yine alkışlanacak bir harekete imza attı.

Bayrampaşa Muratpaşa Mahallesi’nde yaşayan ve yüzde 92 engelli Tülay Koçtekinoğlu’nun imdadına MHP Bayrampaşa yetişti. Gündelik yaşamında basit işleri bile yapamaz hale gelen Tülay Hanım, Muratpaşa Mahalle Başkanı Sevgi Çakır’ın gayreti ile rahata kavuştu. MHP Bayrampaşa’nın Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ile yaptığı görüşmeler neticesinde Tülay Koçtekinoğlu, bakım evine yerleştirildi.

MHP Bayrampaşa İlçe Başkanı İbrahim Yeşil, konu ile ilgili olarak “Mahalle Başkanımız Sevgi Çakır Hanımefendiye ve emeği geçen herkese çok teşekkür ederim. İnsanların hayatına dokunmaya ve Bayrampaşamız’a hizmet etmeye devam edeceğiz” açıklamasını yaptı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi