İstanbul Gündemi

CHP Kartal`da Aday Adaylarıyla Gövde Gösterisi

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
16 Mart 2015 Pazartesi 04:54

Gecenin açılış konuşmasını yapan Kartal CHP İlçe Başkanı Erdal Kıskanç şu ifadeler yer verdi: ”Büyük güne 87 gün kaldı. Hepinizin partimizi iktidara taşımak için yaptığınız çalışmaları görüyorum. Gördüklerim bana güneşin 87 gün sonra üzerimize doğacağı inancını aşılıyor. Bizim amacımız, dünyanın en güzel ülkesinde dostça ve kardeşçe yaşamak. Barışı sağlayacak tek adres CHP’dir. Çünkü CHP, halkın partisidir.  Bu düşünceler içerisinde diyorum ki; 7 Haziran kardeşliğimizin, barışımızın, kadın-erkek eşitliğinin yeniden tesis edildiği, haramilerin, hırsızların saltanatına son verip halkın iktidarını kuracağımız bir tarihtir.” dedi.

Kıskanç`ın ardından mikrofona gelen Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz; ”Buraya girerken hava belli güzel bir akşam, güzel bir etkinlik. Biraz da kıskanarak içeri girdim. Keşke örgütün içinden çıkmış bir belediye başkanı olarak karşınıza çıkmış olabilseydim. 2013 yılında genel merkeze önseçimi hiçbir yerde yapmıyorsanız Kartal’da yapın dedim. Seçilmişler ile atanmışlar birbirlerini dengeleyecekler. En azından atanmışlar seçilmişlerin örgütten alacağı hesap nedeniyle luzumlu, luzumsuz konuşmamayı da öğrenmiş olacaklar. Cesaret edip örgütüne kendini emanet etmiş arkadaşları tebrik ediyorum. Bu işin kaybedeni yok. Bu iş de bütün aday adayları ve CHP kazanacaktır. Bu coşku 7 Haziran’a kadar devam etmeli” diyerek konuşmasını noktaladı ve ardından programa türküler, halaylar eşliğinde devam edilerek son verildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi