İstanbul Gündemi

CHP lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'e girişinde ayağa kalkmadı

TBMM'de yeni dönem başladı ancak siyasette soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Milletvekillerinin yemin törenini izlemek için Meclis’e Cumhurbaşkanı Erdoğan, Genel Kurul’a girdiği sırada CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu ayağa kalkmadı.
CHP lideri Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Meclis'e girişinde ayağa kalkmadı
Haberler / Politika
2 Haziran 2023 Cuma 16:24

Bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan milletvekillerinin yemin etme törenine katıldı. Erdoğan’ı Meclis’te, geçici TBMM Başkanı Devlet Bahçeli ve Meclis Genel Sekreteri Mehmet Ali Kumbuzoğlu karşıladı.

KILIÇDAROĞLU AYAĞA KALKMADI, BABACAN AYAKTA KARŞILADI

28 Mayıs’taki Cumhurbaşkanlığı 2. Tur Seçimi’nin ardından ilk kez kameralara gözüken Kemal Kılıçdaroğlu ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasındaki buzlar erimedi. Erdoğan, yemin törenini takip etmek için Genel Kurul’a geçerek kendisine ayrılan locaya yöneldi. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın locaya girişinde ayağa kalkmadı. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ise Erdoğan’ı ayakta karşıladı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi