İstanbul Gündemi

Seyfettin Yıldırım’dan Melda Tanişman Tutan’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti

2014’te CHP, 2019’da Millet İttifakı Çekmeköy Belediye Başkan Adayı olan iş insanı Seyfettin Yıldırım, geçtiğimiz günlerde yapılan kongrede CHP Çekmeköy İlçe Başkanı seçilen Melda Tanişman Tutan’ı makamında ziyaret etti.
Seyfettin Yıldırım’dan Melda Tanişman Tutan’a ‘hayırlı olsun’ ziyareti
Haberler / Politika
23 Ağustos 2023 Çarşamba 16:10

13 Ağustos Pazar günü yapılan olağan kongrede Erdal Yıldırım ile girdiği yarışta ipi göğüsleyen Melda Tanişman Tutan’a ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri devam ediyor.

“ÇEKMEKÖY’Ü 2024’TE GÜÇLÜ BİR KADIN ÖNDERLİĞİNDE KAZANACAĞIZ”

Çiçeği burnunda İlçe Başkanı Melda Tanişman Tutan’ı makamında ziyaret ederek tebrik eden Seyfettin Yıldırım, “İstanbul’u 2019’da güçlü bir kadın önderliğinde kazandıysak, Çekmeköy’ü de 2024’te güçlü bir kadın önderliğinde kazanacağız. Çekmeköy İlçe Kongremizde İlçe Başkanımız seçilen Sn. Melda Tanişman Tutan ve yönetimini ziyaret ederek, tebrik ve başarı dileklerimizi ilettik. Başkanımızın yarıştığı adayımız Sn. Erdal Yıldırım’ın tebrik ziyaretini, kaybedenin olmadığı bir kongreden sonra tek hedefin 2024 yerel seçimlerinde ayrışmadan birlik bütünlük içinde mutlak galibiyet olduğunun ispatı olarak görmekteyiz” mesajını paylaştı.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi