İstanbul Gündemi

CHP SARIYER İLÇE BAŞKANLIĞI PARTİLİLERİ UNUTMADI

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
23 Mart 2020 Pazartesi 19:42

Koronavirüsün en çok etkilediği 65 yaş ve üstü kişilerin sokağa çıkma kısıtlamasıyla birçok yaşlı vatandaş eve kapanmak zorunda kaldı. CHP ilçe başkanı Sevim Yalınkılıç, ilçe yönetimi ve mahalle temsilcileri telefonlara sarılarak evlerinden çıkamayan 65 yaş ve üstü partililere sağlık durumlarını, yaşadıkları bir sıkıntı olup olmadığını ve varsa ihtiyaçlarının giderilmesi için yapılabilecekleri sordu.

İlçe örgütünün kendilerini telefonla aramasından memnuniyet duyan yaşlı partililer bu davranışı takdirle karşıladı. Mahalle temsilcileri ihtiyacı olan üyelere maske dağıtımı gerçekleştirirken dışarda işleri olan bazı partilleri de gerekli yerlere yönlendirerek ihtiyaçlarının giderilmesi sağlandı.

Koronavirüs ile mücadele konusunda ilerleyen günlerde yeni çalışmalar içinde olacak CHP Sarıyer ilçe örgütü düzenli olarak her akşam çevrimiçi görüntülü toplantı yapıp durum değerlendirmesi yapacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi