İstanbul Gündemi

CHP ÜMRANİYE'DEN MUHTAR DALÇIK'A ZİYARET

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
25 Haziran 2020 Perşembe 15:07

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Ümraniye İlçe Başkanı Zeynel Kızılkaya, ilçe yönetim kurulu üyeleri ve CHP Ümraniye Belediye Meclis Üyeleri, Namık Kemal Mahalle Muhtarı Halil Dalçık makamında ziyaret etti.

CHP heyetine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Muhtar Dalkıç, ‘‘Mahallemizin sorunlarına dair fikir alışverişinde bulunduk, kendilerine ilettik. Nazik ziyaretlerinden ötürü teşekkür ediyoruz.’’ dedi. 

Muhtar Dalçık’ın istek, talep ve şikayetlerini tek tek not alan CHP heyeti daha sonra mahalle esnafını ziyaret ederek sorunlarını ve taleplerini dinledi. İlçe örgütü olarak sadece seçim zamanı değil her zaman sahada olduklarını dile getiren CHP Ümraniye İlçe Başkanı Kızılkaya, ‘‘Namık Kemal Mahalle Muhtarı Halil Dalçık‘ı ve mahalle esnafını ziyaret ettik. Sorunlarını ve taleplerini dinledik. Sorunların çözümü için elimizden gelen çalışmayı yapacağız.’’ dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi