İstanbul Gündemi

Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Coşkun: ‘Sarıyer’in mahrum bırakıldığı tüm hizmetleri yapacağız’

Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, ilçede görev yapan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. ‘Hizmet’ vurgusu yapan Coşkun, “Sarıyer’in mahrum bırakıldığı tüm hizmetleri yapacağız” dedi.
Cumhur İttifakı Adayı Hüseyin Coşkun: ‘Sarıyer’in mahrum bırakıldığı tüm hizmetleri yapacağız’
Haberler / Politika
12 Şubat 2024 Pazartesi 19:17

Hakim Evi’nde düzenlenen programa; Cumhur İttifakı Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, muhtarlar ve basın mensupları katıldı.

HALİL İBRAHİM KURŞUN: “SARIYER HİZMETLERİ AK PARTİ BELEDİYECİLİĞİNDE ALACAK”

AK Parti Sarıyer İlçe Başkanı Halil İbrahim Kurşun, “Sarıyer 15 yıldır beklediği hizmetleri AK Parti belediyeciliğinde alacaktır. Sarıyer adayımız Hüseyin Coşkun, Sarıyer’in evladıdır. Sarıyer’imizin tüm sorunlarını biliyor ve meclis grup başkanlığında da sık sık gündeme getiriyordu. Sarıyerlilerin takdiriyle inşallah yönetime geldiğinde de Sarıyer’in tüm sorunlarını çözecek” diye konuştu.

“ADAYIMIZ SİZLERE EMANET”

Başkan Kurşun, “AK Parti Sarıyer Adayımız değerli Hüseyin Coşkun, burada çok mütevazı davranmış ve Sarıyer’de yaptığımız birçok çalışmayı da anlatmamıştır. Sarıyerli hak ettiği hizmeti bizim belediyeciliğimiz döneminde alacaktır. İnanıyorum ki Sarıyerliler, kendilerine hizmet edecek anlayışı seçecektir. Adayımız sizlere emanettir. Her birinize ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

HÜSEYİN COŞKUN: “SARIYER’DE HİZMET BEKLEYEN HER NOKTAYA HİZMET GÖTÜRECEĞİZ”

Cumhur İttifakı AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, “Sarıyer’de hizmet bekleyen her noktaya hizmet götüreceğiz. Sarıyerlilerin bizlere ilettiği sorunların çözümü noktasında olacağız. Sarıyer’de belediyeden beklenen tüm çalışmalar, ulaşımdan trafiğe, eğitimden sağlığa, sosyal yaşamdan kültür sanata projelerimizle geliyoruz. Sarıyer’in mahrum bırakıldığı tüm hizmetleri yapacağız. Şimdiye kadar AK Parti olarak Sarıyer’in yararına olacak hiçbir çalışmanın karşısında olmamış ve yapılan her hizmeti de takdir etmişizdir. Ancak elbette ki Sarıyerli vatandaşlarımız adına yapılmayan her hizmetin de hesabını sormuş ve takipçisi olmuşuzdur. Sarıyer hizmete doyacak” ifadelerini kullandı.

MUHTARLARIN SORULARINI YANITLADI

Programın sonunda söz alan muhtarların konuşmalarını tek tek dikkatle dinleyen Coşkun, muhtarların talep ve önerilerini not aldı. Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun, muhtarların tüm sorularına da tek tek yanıt verdi.

SORUNLARI VE TALEPLERİ ANLATTILAR

Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’un konuşmasının ardından, muhtarlara tek tek söz verildi. Muhtarlar AK Parti Sarıyer İlçe Başkanlığı’nın ev sahipliğindeki programda mahallelerindeki çözüme ulaştırılmasını bekledikleri tüm sorunları, vatandaşların tüm talep ve beklentilerini dile getirdiler. Her mahalle muhtarı öncelikli sorunları ifade ederken, çözüm noktasına varılması temennisinde de bulundular. Mahallelerinde vatandaşların en yakın temsilcisi olan muhtarlar, AK Parti Sarıyer Belediye Başkan Adayı Hüseyin Coşkun’a başarılar dilediler.

Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi