İstanbul Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim tarihi açıklaması!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
5 Ocak 2023 Perşembe 17:15

Cumhurbaşkanı Erdoğan, AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen toplantıda birbirinden çarpıcı açıklamalar yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından satır başları:

“Mevsim şartlarını dikkate alarak belki birazcık öne çekerek tarihini güncelleyeceğimiz 2023 seçimlerinin önemini en iyi sizler biliyorsunuz. Milletin kurduğu, iktidara getirdiği ve her mücadelesinde yanında yer aldığı bir siyasi teşekkül olarak tarif ettiğimiz AK Parti'nin bu imtihanı da başarıyla geçmesini sağlamak öncelikle bizlerin, buradaki heyetin sorumluluğundadır.”

“Türkiye Yüzyılı ahdimize katılan herkese şükranlarımı sunuyorum”

“Aradan geçen 21 yıla rağmen ilk günkü kararlılıkla çalışarak bu başarıyı elde ettik. Bu eser ve hizmet yolcuğunda yaptıklarımızla milletimize verdiğimiz sözü tutmuş olmanın gönül huzuru içindeyiz. Ülkeyi yönetme emanetini teslim aldığımızda yorgun ve kırgın ama aynı zamanda 'Türkiye' biziz diyen bir millet bulmuştuk. AK Parti'yi kuruluşundan bu yana hep zirvede tutan sır işte budur. AK Parti saflarına katılarak Türkiye Yüzyılı ahdimize katılan herkese şükranlarımı sunuyorum.”

“Vizyon, program, proje yok”

“Aylardır 6 kişi bir masa etrafında toplanıp duruyor tartışıyor. Peki ortaya ülkenin hayrına milletin hayrına hepsini geçtim masa etrafından oturanlardan herhangi birinin hayrına bir şey çıktı mı; çıkmadı. Kavga, dövüş, kumpas, arkadan dolanma, önden kaçma, rol çalma her şey var. Sadece vizyon, program, proje yok. Bu arada aday da yok. Seçim tarihi geldi çattı. Biz hala seçimde kimle yarışacağımızı bilmiyoruz.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi