İstanbul Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sloganlarla çağrı!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Mart 2023 Cumartesi 16:56

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dün ilan ettiği seçim tarihinin ardından bazı açıklamalarda bulundu. 14 Mayıs'ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde, Cumhur ittifakının adayı olarak sandıkta yerini alacak olan Erdoğan, vatandaşa “Haydi Şimdi” diyerek seslendi.

"MİLLETİMİZİN HAYALİNİ KURDUĞU KAPILARI AÇACAĞIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim süreci ile alakalı açıklamalarında vatandaşlara şöyle seslendi “Milletimizin verdiği destek ve gayreti sayesinde 14 Mayıs seçimlerinde, hem Milletvekili seçimlerini hem de Cumhurbaşkanlığı seçimlerini kazanacağımızdan hiçbir şüphem yok. Hedefimiz, ülke demokrasisi yolunda elde ettiğimiz bütün kazanımları Türk milleti girizgahı yapmaktır. Milletimizin hayal ettiklerine kavuşabileceği bir dönemin kapılarını açacağımızdan şüpheniz olmasın" dedi ve sözlerine şöyle devam etti, “14 Mayıs destanını, uzun süredir yola devam ettiğimiz ve aramıza yeni katılan arkadaşlarımızla birlikte yazacağız! İşlerimize, deprem yaralarını sararak, şehitlerimizi ihya ve inşa ederek başlayacağız. Tüm insanlarımızın refah seviyesini yükselteceğiz" dedi.

“KARŞIMIZDA BİR İTTİFAK YOK”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmalarında deprem felaketine de değindi. Erdoğan, “Deprem felaketini, çalışmalarımızı geriye atak değil tam aksine bizleri daha çok çalışmaya iten bir vesileye dönüştürmek için daha fazla çalışacağız. Vatandaşlarımızın yaralarını sarmak için elimizden geleni yapacağız. Her seçim zorlu bir süreci kapsar. 14 Mayıs seçimleri de zorlu bir süreci kapsıyor. Özellikle de deprem felaketinde yaşadığımız büyük kayıplar, 14 Mayıs seçimlerinin farklı bir noktaya taşınmasına sebebiyet vermiştir. Derme çatma bir düzende oluşan ittifak ise, motivasyonu ve yapısıyla ne olduğunu belli etmiştir. Ancak şunu da belirtmek isterim ki, karşımızda bir ittifak yok! Karşımızda, tıpkı eski dönemlerde de olduğu gibi kavga üzerine inşa edilmiş bir koalisyon yapısı vardır. Kaçlı ittifak olduğunu hesaplayamadığım koalisyonun ortaya çıkardığı 12 maddelik bildiri, Türkiye'ye ne yapmak istediklerinin kanıtı niteliğindedir. Masayı darmadağın etme pahasına, Bay bay Kemal'i Cumhurbaşkanı olarak seçimlere götüren ittifakın gündeminde deprem yoktur. Milletimizin herhangi bir sorunu ya da problemi de yoktur. Ne deprem ne de milletimizin yürek sızısı koalisyon gündeminde yer almıyor!” dedi.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi