İstanbul Gündemi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2028’den sonrası için düşündüğü ismi açıkladı!

Gazeteci ve Sözcü Gazetesi Yazarı İsmail Saymaz, bugünkü köşe yazısında Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2028 yılında görevi sona erdikten sonra yerine düşündüğü ismi açıkladı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın 2028’den sonrası için düşündüğü ismi açıkladı!
Haberler / Politika
5 Haziran 2023 Pazartesi 15:57

Cumhurbaşkanlığı seçiminin ikinci turunda bir kez daha Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan’ın 2028 yılında bitecek görev süresi sonrası neler olacağı merak konusu.

“GÖREVİ BIRAKTIKTAN SONRA ‘DEVLET ADAMI’ OLARAK ANILMAK İSTİYOR”

Gazeteci İsmail Saymaz, bugünkü köşe yazısında kulislerden yansıyan son bilgiyi açıkladı. Saymaz, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın görevi bıraktıktan sonra ‘devlet adamı’ olarak anılmak istediğini ve Erdoğan’ın kendisinden sonrası için damadı Selçuk Bayraktar’ı düşündüğünü belirtti.

SAYMAZ’IN KÖŞE YAZISINDAN İLGİLİ BÖLÜM ŞÖYLE:

“Beştepe'ye yakın isim, Erdoğan'ın cumhurbaşkanlığı görevini son kez yapacağını, 2028'de veda ederken, siyasetçi olarak değil, devlet adamı olarak anılmak istediğini söylüyor. Erdoğan'ın, kendisinden sonrası için damadı Selçuk Bayraktar'ı düşündüğünü kaydediyor.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi