İstanbul Gündemi

Cumhurbaşkanlığı genelgesine bir destek de İstanbul Aile Vakfı’ndan

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
3 Şubat 2022 Perşembe 11:59

Genelgenin Türk aile yapısını korumaya yönelik çok önemli uyarılar içerdiğine dikkat çeken İstanbul Aile Vakfı, medya platformları ve televizyonların çeşitli yayın faaliyetleri ile anayasanın aileyi, gençliği ve çocukları koruma ilkelerini fütursuzca çiğnediklerini, reyting uğruna en mahrem, en özel ve en temel aile ilkeleri ters yüz ettiklerini belirtti.

“Türk aile yapısını ayaklar altına alan televizyon programlarına son verilmelidir”

Genelgeye destek açıklamasında şu ifadelere yer verildi: “Türk ailesini korumaya yönelik çocuklarımıza ve gençlerimize yönelen fesat akımlarına karşı Anayasal hakları gündeme getirmesini memnuniyetle karşılıyoruz. Milli ve manevi değerlerimizden ilham alan ailevi yapımıza sahip çıkma arayışını çok önemli bir teşebbüs. Siyaset, icraat mevkidir. Boşanma, cinsiyetsizlik, kaos, batılı eşcinsel siyasetin dayatılması gibi taarruzlar karşında ailemiz kan kaybediyor. Toplumun en temel kurumu zayıflıyor. Bundan dolayı öncelikle dijital platformların seviyesiz ve sorumsuz yayınlarına karşı hemen harekete geçilmelidir.

Özellikle evliliğin bütün mahremiyetini ve Türk aile yapısını ayaklar altına alan televizyon programlarına son verilmelidir. Bu hususta çıkarılan Genelgeyi olumlu bulmakla birlikte yeterli olmadığını, değindiğimiz hususları kapsayacak şekilde genişletilmesini talep ettiğimizi, kamuoyuna saygı ile duyuruyoruz.”

Haber Merkezi-İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi