İstanbul Gündemi

Cumhuriyet’in 99. yılı Beşiktaş’ta kutlanacak

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Ekim 2022 Pazartesi 14:17

Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının Kurtuluş Savaşı için ilk adımı attığı ve milli mücadelenin fitilini ateşlemek için yola çıktığı Beşiktaş’ta 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. yılı çeşitli etkinliklerle kutlanacak.

Sokaklar marşlarla yankılanacak

Kutlamalar, resmi tören programıyla başlayacak.  29 Ekim günü Beşiktaş’ta gündüz saatlerinden itibaren Cumhuriyet Bayramı coşkusunu yansıtan marşlar ilçenin cadde ve sokaklarında ses ve anons araçlarından yükselerek vatandaşlara doyasıya yaşatılacak.

Şairler Sofası Parkı’nda fener alayı yürüyüşü

Saatler 19.30’u gösterdiğinde ise Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat öncülüğünde genci, yaşlısı binlerce vatandaş Beşiktaş Şairler Sofası Parkı önünde buluşarak ellerinde Türk bayrakları, Atatürk posterleri, meşaleler ile dillerinde marşlarla birlikte Barbaros Meydanı’na yürüyecek.

Duman Grubu Beşiktaş’ta sahne alacak

Gecenin finalinde ise Hepsiburada’nın katkılarıyla saat 21.00’da Duman konseri gerçekleşecek. Duman grubu 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 99. Yıl dönümüne özel dinleyenleriyle buluşacak ve birbirinden güzel şarkılarını Beşiktaş’ta seslendirerek Cumhuriyet coşkusunu doruklara taşıyacak.

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi