İstanbul Gündemi

‘Daha Sürdürülebilir Bir Dünya’ için bir araya geldiler

KidZania İstanbul, çocukların çevre ve dünyanın geleceği hakkında eleştirel bakış açısı kazanmalarını sağlayıp farkındalıklarını arttırmak için Greener World programına özel hazırladığı "Daha Sürdürülebilir Bir Dünya için KidZania İstanbul" projesi ile tüm eko-savaşçılara ve doğa tutkunlarına çağrı yaptı.
‘Daha Sürdürülebilir Bir Dünya’ için bir araya geldiler
Haberler / Güncel
13 Haziran 2023 Salı 13:06

Greener World programı kapsamında KidZania şehrinde farkındalığı geliştirecek birçok deneyimi minik misafirleriyle paylaştı.

ÇOCUKLARA SORUMLULUK DUYGUSU AŞILANIYOR

Dünya kaynakları hızla tükenirken KidZania çocukları, gelecek için kaygılanmaktan daha fazlasını yapıyor. Çocukların çevre ve gezegenimizin geleceği hakkında farkındalıklarını artırırken bugün ve gelecekte doğru tercihler yapmalarını amaçlayan KidZania İstanbul, dünya çapında tüm KidZania’larda uygulanan “Greener World” programına özel hazırladığı, “Daha Sürdürülebilir Bir Dünya için KidZania İstanbul” projesi ile çocukları erken yaşlardan itibaren sorumluluk duygusu ve çevre bilincini geliştirecek etkinlik düzenledi.

ÖNEMLİ İŞBİRLİĞİ

KidZania, sürdürülebilir bir gelecek için TEMA Vakfı iş birliğiyle Geleceğe Orman’ı hayata geçiren ve İşCep kullanıcılarının çevreye duyarlı bankacılık işlemleri ve günlük aktiviteleriyle topladıkları karbon puanlarını fidan bağışına dönüştüren İş Bankası’nın katkısıyla Geleceğe Orman Bitki Dikim Atölyesi'ni düzenliyor. Çocuklar atölyede bitkileri toprakla buluşturmayı deneyimlerken, elleriyle can suyunu verdikleri bitkileri büyütmenin sorumluluğunu almayı ve yeşil bir çevrenin hayatlarındaki önemini öğreniyor.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi