İstanbul Gündemi

DARBEYE KARŞI AVCILAR OMUZ OMUZA

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
17 Temmuz 2017 Pazartesi 02:47

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli Avcılar Kaymakamlığının 15 Temmuz etkinlikleri kapsamında gerçekleştirdiği buluşmaya katıldı.

Laik, Demokratik ve Sosyal Bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyet´ini sonsuza kadar yaşatma kararlılığı ile 15 Temmuz akşamı gerçekleşen etkinlikte, Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli ile Avcılar Kaymakamı en önünde yer aldı.

Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli 15 Temmuz darbe girişimi ile ilgili; ?Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir diyen, Türkiye Cumhuriyeti´ni kuran ve bize emanet eden Mustafa Kemal Atatürk´ün ilkelerini, Laik, Demokratik ve Sosyal Bir Hukuk Devleti olan Türkiye Cumhuriyet´ini sonsuza kadar yaşatmak için birlikteyiz. 15 Temmuz 2016´da olduğu gibi darbe girişimine karşı bu yıl da Avcılar´da yine omuz omuzayız. Demokrasi için, Cumhuriyetimiz için omuz omuzayız. Bizler, dörtnala gelip uzak Asya´dan Akdeniz´e bir kısrak başı gibi uzanan, bu memleket bizim diyen ve bir orman gibi kardeşçesine yaşamak isteyen bir ulusuz. Yaşasın Laik, Demokratik Türkiye Cumhuriyeti? dedi.

DARBEYE KARŞI ORTAK BİLDİRGE

Avcılar Belediye Meclisi, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından 19 Temmuz 2016 tarihinde saat 10.00´da Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli tarafından olağanüstü toplantıya çağırılmıştı. Avcılar Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli´nin başkanlığında gerçekleşen toplantıda 15 Temmuz 2016 günü yaşanan olağanüstü durum ve darbe girişimi ile ilgili, T.B.M.M. ve İBB Meclisi´nde olduğu gibi Avcılar Belediye Meclisinde de ortak bildirge yayınlanmış ortak mücadele kararlılığı gösterilmişti.

10 MAHALLEDE CUMHURİYET VE DEMOKRASİ NÖBETLERİ

Belediye Başkanı Dr. Handan Toprak Benli öncülüğünde, Avcılar´da 10 mahalleyi 15 Temmuz FETÖ darbe girişimine karşı Atatürk posterleri ve kırmızı beyazın en güzel tonlarına boyayan Cumhuriyet ve Demokrasi Nöbetleri düzenlenmişti. Avcılarlı vatandaşların yoğun katılımı ile omuz omuza tutulan nöbetlerde darbe teşebbüsüne karşı kararlı bir mücadele örneği sergilenmişti.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi