İstanbul Gündemi

Efsane Başkan Sabit Karaman geri mi dönüyor?

Sancaktepe siyasi kulislerinde, Yenidoğan eski Belde Belediye Başkanı ve iş insanı Sabit Karaman’ın siyasete döneceği ve AK Parti’den Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı olacağı konuşuluyor.
Efsane Başkan Sabit Karaman geri mi dönüyor?
Haberler / Politika
20 Kasım 2023 Pazartesi 14:23

Şuan Sancaktepe Belediyesi’ne bağlı bir mahalle olan ve 2019 yerel seçimlerinden önce belde belediye olan Yenidoğan'ın eski Belde Belediye Başkanı Sabit Karaman’ın yeniden siyaset arenasında boy göstereceği belirtiliyor.

HALKTAN YOĞUN ‘ADAY OL’ BASKISI

Aday olacağı haberi üzerine halkın sevinç telefonlarına maruz kalan Karaman’ın, halkın yoğun ‘aday ol!’ çağrısına kayıtsız kalmayarak AK Parti’den belediyeye başkan aday adayı olacağının duyulması gündeme bomba gibi düştü.

KARAMAN’DAN AÇIKLAMA GELDİ

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Karaman, “Halkın üzerimizdeki baskısına karşı duyarsız kalamazdım. İşlerimin çokluğu ve yoğunluğu dahi halkımızın bu istek ve sevgisine karşı önemli değildir. Her şeye rağmen halkımızın istekleri doğrultusunda hareket etmeyi kendimize bir borç sayarak, bu borcu Allah kısmet ederse ve Sayın Cumhurbaşkanımızın da tensipleri ile hizmet etmeye talip oluruz. Halkımızın üzerimizdeki baskısı bizi mecburen, hizmete talip olmaya itti. İnşallah gerek siyasi ve gerekse ticari tecrübemizi halkımıza hizmet yolunda sarf edeceğim. Allah izin verirse Çarşamba günü resmi olarak Sancaktepe Belediye Başkan Aday Adayı olarak müracaatımız gerçekleştireceğiz” şeklinde konuştu.

 

Göksenin Aktaş – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi