İstanbul Gündemi

EKREM İMAMOĞLU, DURUSU TERKOS SU MÜZESİ’NDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
2 Haziran 2021 Çarşamba 21:28

İstanbul genelinde ziyaretlerine ara vermeden devam eden İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, bugün de Durusu Terkos ve oradan da Karaburun sahilinde incelemeler yaptı. İBB Başkanı‘nı, CHP Arnavutköy İlçe Başkanı Özlem Kutbay, İYİ Parti İlçe Başkanı Tuncay Aktürk, İYİ Parti ve CHP ilçe yönetim kurulu üyeleri, meclis üyeleri ile çok sayıda vatandaş karşıladı.

‘BURASINI SU MEDENİYETLERİ MÜZESİNE DÖNÜŞTÜRMEK İSTİYORUZ’

Denetimi sırasında Durusu Terkos Su Müzesi ve İSKİ Sosyal Tesisi hakkında yetkililerden bilgi alan İmamoğlu, Arnavutköy’e dair birçok plan ve projelerden de bahsederek su müzesi ile alakalı önemli açıklamalarda bulundu. İmamoğlu; “Buraya geldiğimde belki de tasarlanmış ama başlatılamamış bir alan vardı. Burasını İstanbul’un çok kıymetli bir su medeniyetleri müzesine dönüştürmek, bu kampüsü çok canlı bir hale getirmek, buradan farklı mesajlar vermek, doğayı korumak ve yaşamı-suyu koruyarak, bu yönlü mesajlar vermek istiyoruz. Ayrıca buradaki teknolojiyle İstanbul’un ve hatta turistlerin buluşmasını sağlamak istedik. Bugün de onun sonucunu görüyoruz. Çok değerli bir hizmet, Arnavutköy için bu güzel Terkosumuz için onu deneyimliyoruz. Bütün İstanbulluları da deneyimlemeye de davet ediyoruz.

‘KARABURUN’DA GÜVENLİ VE SAĞLIKLI BİR SAHİL HİZMETİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ’

Arnavutköy ilçemiz için çok projelerimiz var. Bugün bunun için geldik. Buradan sonra Karaburun sahiline gideceğiz. Bu yaz orada güvenli ve sağlıklı bir sahil hizmeti alınmasıyla ilgili denetimlerimi yapacağım ama Arnavutköy‘de çok işimiz var. Bu nedenle kimlikli işlerimizi sahada var gücümüzle devam ettireceğiz” diye konuştu.

TUĞÇE HUY - İSTANBUL GÜNDEMİ 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi