İstanbul Gündemi

Ekrem İmamoğlu’ndan çok konuşulacak Şükrü Genç sözleri! ‘Asla tahmin etmezdim, doğru yapmadı’

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, katıldığı bir programda 31 Mart yerel seçimlerinde bağımsız aday olan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç ile ilgili çarpıcı bir yorumda bulundu.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
18 Mart 2024 Pazartesi 12:48

Youtuber Oğuzhan Uğur’un sunduğu Mevzular Açık Mikrofon programına konuk olan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yine çok konuşulacak açıklamalara imza attı.

“ONUN SEÇİLECEĞİNE YÜREKTEN İNANIYORUM”

Şükrü Genç’in bağımsız belediye başkan adayı olmasını değerlendiren İmamoğlu, “Sarıyer meselesi için çok üzgünüm. Sarıyer Belediye Başkanımız 3 dönem belediye başkanlığı yaptı. Onun da atandığı dönemde üzülenler, kırılanlar, hayıflananlar oldu. İkinci kez atandığında üzülenler, kırılanlar, kızanlar oldu. Üçüncü defa atandığında kızanlar, hayıflananlar oldu. Bu program Şükrü Genç’in yönettiği Sarıyer sınırları içerisinde yapılıyor. Onun böyle bir hareket yapacağını asla tahmin etmezdim. Doğru yapmamıştır. Sarıyer’de yeni bir adayımız var. Eğitimli, deneyimli, Sarıyer’de yaşayan bir kardeşimiz. Onun seçileceğine yürekten inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi