İstanbul Gündemi

İBB Başkan Adayı Birol Aydın: ‘İstanbul tasavvurumuzun merkezinde birey, aile, mahalle vardır’

İstanbul’u inşa etmede 3 unsuru temel alacaklarını ifade eden Saadet Partisi İBB Başkan Adayı Birol Aydın, “İstanbul tasavvurumuzun merkezinde birey, aile, mahalle vardır” dedi.
Player yükleniyor...
Haberler / Politika
15 Mart 2024 Cuma 16:00

İstanbul’a dokunmak ve katkı sağlamak için insan odaklı hareket edilmesi gerektiğini vurgulayan Birol Aydın, “İstanbul’a bakınca imar değişikliklerini, emsal artışlarını görürseniz siz İstanbul’a dokunamazsanız” şeklinde konuştu.

“İSTANBUL DENİNCE BİZİM TASAVVURUMUZDA AKLA KALİTE GELECEK”

Saadet Partisi’nin İstanbul tasavvurunun merkezinde birey, aile ve mahallenin olduğunu söyleyen Aydın, “İstanbul’a bakınca rakamları, sayıları görürseniz bu üçünü görmezsiniz. İstanbul’a bakınca imar değişikliklerini, emsal artışlarını, dökülen asfalt, açılan yolları, köprüleri görürseniz yani rakam olarak bakarsanız ve insanı da seçmen olarak, muhatap olarak alırsanız siz İstanbul’a dokunamazsanız, İstanbul’un huzuruna katkı sağlayamazsınız. Çabalarsınız, gayret edersiniz, yatırım yaparsınız ama bir türlü huzura, neşeye, hevese neden olmaz. Onun için biz insan olarak bakıyoruz. İnsan, aile, mahalle... Bu üçü üzerine bir İstanbul inşası düşünüyoruz. Nüfusunu bu şekilde, ulaşımını bu şekilde düşünüyoruz. İstanbul’da bir kalite oluşacak. İstanbul denince bizim tasavvurumuzda akla kalite gelecek” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi