İstanbul Gündemi

ENDERUNLU ÖĞRETMENLER BİLİM ŞENLİĞİ’NDE PROJELERİNİ TANITTI

Player yükleniyor...
Haberler / Yerel Yönetimler
8 Ekim 2019 Salı 10:59

Enderunlu üç öğretmen, “STEM”, “Refleks Ölçer” ve “Hayalimdeki Makine“ isimli projelerini ziyaretçilere uygulamalı olarak anlattı.

2019 Prof. Dr. Fuat Sezgin yılı kapsamında Gaziantep’te düzenlenen “Bilim Benim Süper Gücüm” temalı Bilim Şenliği’ne Bağcılar Belediyesi Yetenekli Çocuklar Merkezi eğitmenleri de katıldı. 3 gün süren şenlikte; 4 ana kategoride robotik kodlama, mühendislik, dene-yap ve sanat atölyesiyle 50 çadırda etkinlikler gerçekleştirildi.

Etkinlikte yer alan Enderunlu üç öğretmen, “STEM”, “Refleks Ölçer” ve “Hayalimdeki Makine“ isimli atölye çalışmalarının tanıtımını yaptı. Standı ziyaret eden öğrencilere projeler uygulamalı olarak anlatıldı. Bilimsel nitelikli çalışmalar katılan ziyaretçiler bu sayede hem hayal güçlerini kullanarak üretmeyi, dizayn edip tasarlamayı hem de hayatın her alanında zihin becerilerini geliştirmeyi ve anlık problemlerle nasıl başa çıkılacağını öğrendi.

ATÖLYE ÇALIŞMALARI ÇOK BEĞENİLDİ

Öğrencilerin el becerilerini ve zihin koordinasyonu gelişimine katkı sağlayan atölye çalışmalar katılımcılar tarafından çok beğenildi. Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da geleceğin bilim insanı adayı olan öğrenciler için düzenlenen bu şenlikte yer alan başta Enderunlu öğretmenler olmak üzere bütün eğitmenlere teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi