İstanbul Gündemi

Erkan Baş’ın Muharrem İnce sözleri yeniden gündemde!

Player yükleniyor...
Haberler / Politika
11 Mayıs 2023 Perşembe 19:58

Erkan Baş’ın daha önce yaptığı “Muharrem İnce adaylıktan çekilirse ben de milletvekili adaylığından ben de çekilirim” sözleri sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.

NE OLMUŞTU?

Erkan Baş, Muharrem İnce’ye şu çağrıyı yapmıştı: “Cumhurbaşkanlığı seçimi için ortak aday çağrısını ilk yapan parti TİP oldu. Bugün TİP’e gösterilen büyük ilginin bir nedeni de bu. Çünkü biz halkın büyük bir bölümünün talebini dile getirdik. Sayın İnce’ye yönelik çektiğim video da bu düşünceyle çekildi. Bugün Türkiye Saray rejiminden kurtulmanın eşiğine kadar gelmiş, yurttaşta tek kaygı yaratan şey bu durum. Muharrem İnce çok büyük haksızlıklara uğramış olabilir. Ancak ülkemizin ve halkımızın kurtuluşu bu haksızlıktan daha kıymetlidir. Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı adaylığından çekilmek için koşulu Erkan Baş’ın milletvekili adayı olmamasıysa, buyursun hemen çekilsin. Yeter ki bu ülkeyi o karanlık sürece son verecek bir yere taşıyalım.”

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi