İstanbul Gündemi

Ersan Şen’den gündeme bomba gibi düşen ‘İYİ Parti’ iddiası! ‘AK Parti ile yol yürüyecek’

Ceza hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen’den İYİ Parti ile alakalı çok konuşulacak açıklamalar geldi. İstanbul'da İYİ Parti'nin aday çıkaracak olmasının AK Parti'ye yarayacağını savunan Şen, İYİ Parti’nin AK Parti ile yol yürüyeceğini öne sürdü.
Ersan Şen’den gündeme bomba gibi düşen ‘İYİ Parti’ iddiası! ‘AK Parti ile yol yürüyecek’
Haberler / Politika
26 Aralık 2023 Salı 10:26

Sözcü TV canlı yayınında konuşan Ersan Şen, İYİ Parti lideri Meral Akşener'in CHP ile köprüleri attığını belirterek, "Artık Sayın Akşener kızmasın bana ama tarafını seçti" dedi.

“YIPRANAN İYİ PARTİ SÜRECİ TAMAMLAMAYA ÇALIŞIYOR”

“İYİ Parti ve DEM Parti'nin İstanbul'da aday çıkartması kesinlikle, açık söyleyeyim AK Parti'nin işine yarar. Bu iki partinin İstanbul'da kazanma ihtimali binde sıfır. Bu kadar iddialı konuşuyorum. Yıpranan İYİ Parti süreci tamamlamaya çalışıyor ve CHP'den mümkün olduğu kadar kopmaya çalışıyor. Artık Sayın Akşener kızmasın bana ama tarafını seçti. Bence AK Parti ile birlikte yol yürüyecekler. Bu Mart seçimlerine kadar örtülü bir şekilde devam eder” şeklinde konuştu.

“KİMLER KİMİNLE İŞBİRLİĞİ YAPACAK GÖRECEĞİZ”

İYİ Parti eğer 81 ilde ben aday çıkartacağım diyorsa CHP ile köprüleri atmış demektir. Mart seçimlerinden sonra yani 2028'de yüzde 50+1 bu ülkede tartışmaya açılır. Anayasa değişikliği gündeme gelir. MHP lideri Devlet Bahçeli 'yüzde 50+1'i asla tartışmaya açtırmam' demişti. Bakalım kartlar yeniden nasıl dağıtılacak? Kimler kiminle işbirliği yapacak göreceğiz” ifadelerini kullandı.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi