İstanbul Gündemi

Esnafları ziyaret eden Başkan Mevlüt Öztekin’den yatırım istişareleri

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin, mevcut ve yeni dönem çalışmalarını değerlendirmek üzere mahalle mahalle gezerek esnaflarla bir araya geldi.
Esnafları ziyaret eden Başkan Mevlüt Öztekin’den yatırım istişareleri
Haberler / Yerel Yönetimler
26 Şubat 2024 Pazartesi 12:52

Esnafların talep ve önerileri, yeni dönemin yatırım planlarının belirleyici unsurlarından biri olacak. Esnaflar, sokağına yapılmasını istedikleri hizmetleri bizzat Başkan Öztekin'e iletme fırsatı buldu. Esnaf ziyaretlerinde güleryüzle karşılanan Başkan Öztekin'e vatandaşların ilgisi yoğundu.

“ESNAFLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin esnaf ziyaretleri ile ilgili olarak; '' Her yıl düzenli şekilde esnaflarımızı ziyaret ediyoruz. Talep ve önerilerini alarak bir sonraki yılın yatırım planını hazırlıyoruz. Esnaflarımız bu sayede sokağına yapılmasını istediği hizmete kendileri karar vermiş oluyorlar'' dedi. Projelerini değerlendiren Başkan Öztekin, ''Seçim öncesi 53 proje sözü vermiştik. Görevde 5 yıl geride kaldı. Hemşehrilerimize verdiğimiz sözlerin iki katını tuttuk. Kağıthane'mize 100'ün üzerinde hizmet kazandırdık. Esnaflarımızın da her zaman yanlarında olduk. Özellikle pandemi döneminde sayısı milyonlara varan maske, kolonya ve hijyen setleri dağıttık. İşyeri kapalı esnaflarımıza maddi destek sağladık. Tüm işyerlerini dezenfekte ederek esnaflarımızın sağlığını koruduk. İlçede işporta satışı ile etkili bir mücadele sergiliyoruz. Esnaflarımızın hakkını gözetiyoruz. Bizleri güleryüzleriyle ağırlayan esnaflarımıza teşekkür ediyorum'' şeklinde konuştu.

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi