İstanbul Gündemi

Esra Ezmeci'den Fulya Öztürk açıklaması!

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Mart 2023 Cuma 18:17

Fox Tv ekranlarında yayınlanmaya devam eden programa Fulya Öztürk yerine arkadaşı Ezra Ezmeci'nin getirilmesinin ardından, Öztürk'ten ‘Yerimde gözü varmış’ şeklinde bir yorum gündeme gelmişti. Bunun üzerine, Ezmeci'den yeni bir açıklama geldi.

‘FULYA PROGRAMI KENDİ BIRAKTI’

Fulya Öztürk'ün ayağını kaydırdığı söylenen Esra Ezmeci'den iddialara yanıt geldi. Ezmeci, ‘Fulya programı kendi isteğiyle bıraktı. Benim yaptığım başka bir formattı. Korona olunca, kendisi benim sunuculuk yapmamı istemişti. Böyle bir şey olması mümkün mü? Fulya’nın da böyle birşey demesine çok şaşırdım. Kendisini de çok severim. Ancak işi kendisi bıraktı. Ben programa uzman psikolog olarak dahil oldum. Ben oprograma gitmesem yayınlanmayacaktı. Bu nedenle destek olmak amacıyla gittim. Programı 10 gün sunmamın ardından, devam etme kararı aldık. Bir süre sonra sorunlar olunca uzmanlar programdan ayrıldı. Fulya istediği zamanlarda da programa hep gittim. Uzmanlar arasında söz hakkının gelmemesi ve bazı negatif davranışlar ortaya çıktı. O yüzden programa gitmeme kararı aldılar. Ben korona döneminde programa gittiğim için , Fulya bana kırılmış ve kızmış' diyerek, konuya açıklık getirdi.

 

Haber Merkezi - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi