İstanbul Gündemi

Ön başvuru süreci başladı! Tam 45 bin öğretmen...

Player yükleniyor...
Haberler / Güncel
24 Mart 2023 Cuma 10:07

Cumhurbaşkanı Erdoğan, geçtiğimiz günlerde; atamalar ile ilgili beklenen açıklamayı yaptı. Uzun süredir atamasının yapılmasını bekleyen öğretmenler için ön başvuru tarihi belli oldu.

Milli Eğitim Bakanı Mahmur Özer, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarının ardından; öğretmen atamaları için ön başvuru tarihlerini duyurdu. Atama için başvuru tarihlerinin ise; 27 Mart ille 1 Nisan aralığında gerçekleştirileceği bilgisi verildi. Atamaların ise; 8 Mayıs tarihinde gerçekleştirileceği açıklandı.

‘ÖNCELİK AFET BÖLGELERİNİN’

Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 Mart tarihinde yaptığı açıklamada, öğretmen atamalarının gerçekleştirileceği müjdesini vermişti. Erdoğan paylaşımında, ‘Sevgili vatandaşlarım ve eğitim camiamızın değerli üyeleri, buradan sizlerle müjdeyi paylaşmak istiyorum. Eğitim sistemimizin kalitesini daha da arttırmak, kadromuzu daha da güçlendirmek için; 45 bin yeni öğretmen ataması yapacağız. Ataması yapılacak olan öğretmenlerimizi öncelikli olarak deprem yaralarının sarılması için; afet bölgelerinde görevlendireceğiz. Tüm öğretmenlerimize, öğrencilerimize ve eğitim camiamıza hayırlı olsun’ dedi.

 

Göksenin Aktaş - İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi