İstanbul Gündemi

Eyüpsultan Belediyesi’ne 2.5 milyar TL yetmedi, ek bütçe istedi!

Geçtiğimiz yılın Ekim Ayı Belediye Meclis Toplantısı’nın 3. Birleşiminde 2 milyar 500 milyon TL’lik bütçesi kabul edilen, son yıllarda ise Göktürk –Kemerburgaz bölgelerinde 100 milyonlara varan arsa-arazi-taşınmaz satışlarından gelir elde eden Eyüpsultan Belediyesi bunlara rağmen ek bütçe talep etti.
Eyüpsultan Belediyesi’ne 2.5 milyar TL yetmedi, ek bütçe istedi!
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Haziran 2023 Cuma 16:03

Eyüpsultan Belediye Meclisi'nin mart ayı oturumlarında 2022 bütçesine 705 milyon liralık ek ödenek verilmişti.

İŞTE EYÜP BLD 2023 MAYIS AYI MECLİS KARARLARI!

“Gider Bütçemizde 1.100.000.000,00 TL ek maliyet oluşmuştur. 2022 yılındaki bütçemizde gelir sermaye artışından 2023 yılına devreden taksitler gelir bütçe dengesini sağlamaktadır. Yukarıdaki açıklamalar doğrultusunda Gelir bütçemizdeki artışa karşılık Gider bütçemizin de arttırılarak bu bedelin ek ödenek olarak verilebilmesi hususunda; Konunun belediye meclisinde görüşülüp karara bağlanmasını emir ve müsaadelerinize arz ederim ” denilmektedir.”

MUHALEFETTEN BELEDİYE YÖNETİMİNE TEPKİ!

Eyüpsultan Belediyesi yönetiminin yüksek bütçeye rağmen ilçeye elle tutulur bir yatırım yapmadığını ve vatandaşların çözülmesini beklediği çok sayıda sorunun olduğunu savunan muhalefet ise ek bütçe talebine tepki gösterdi.

 

 

Haber Merkezi – İstanbul Gündemi

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
GÜNCEL POLİTİKA YEREL YÖNETİMLER SPOR EKONOMİ MAGAZİN YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ STK SAĞLIK KÜLTÜR-SANAT TEKNOLOJİ EĞİTİM YAŞAM TURİZM OTOMOTİV GAYRİMENKUL NEDİR? MODA
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Hakkımızda
Copyright © 2024 İstanbul Gündemi